Home
Omgeving
Historie
Foto's
Feesten en Partijen
Weer en Getij
Contact & Route
Vacatures
Facebook Twitter Youtube


Gratis WIFI
Omgeving

Ouddorp op de kop van Goeree is een oud visserdorp. Naast de visserij is landbouw en bloementeelt altijd een belangrijke bron van inkomsten geweest. In de jaren 50 kwam het toerisme langzaam aan op gang. Eerst op kleine schaal maar langzamerhand trokken steeds meer mensen naar dit eiland.

Inmiddels is Ouddorp een echt toeristendorp maar wel een waar nog veel van de sfeer en traditie van weleer is terug te vinden.


Het strand van Ouddorp is het mooiste van Nederland.
We zijn niet voor niets tot de beste badplaats van Nederland benoemd door de AD test.

Het is erg breed en uitgestrekt. Ook al trekken er veel strandbezoekers naar het strand, er is altijd ruimte over. De kop van het eiland en zeker ook de omgeving van Kwade Hoek is een mooie omgeving om te fietsen.
Een welkome oase is dan ons Strandpaviljoen.

Er is voldoende parkeergelegenheid en bovendien gratis.

U bevindt zich in een gebied met stranden en jachthavens die zijn voorzien van de www.blauwevlag.nl dit is een internationale milieu onderscheiding.
Hij wordt jaarlijks toegekend aan stranden en jachthavens die aangetoond hebben schoon en veilig te zijn. Het mogen voeren van een Blauwe Vlag is een erkenning voor de inspanningen die de strandgemeente of jachthavenbeheerder op dit gebied heeft geleverd. Voor de toerist is de Blauwe Vlag het herkennings- en kwaliteitssymbool voor goede stranden en jachthavens.